Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett möte..


Du kommer gående mot mig

Jag ser hur du kommer
gående mot mig
Något händer inom mig

Ett välbekant leende och
jag ler tillbaka

Dina ögon utstrålar glädje
och jag känner hur hjärtat
rusar iväg

Bara någon meter kvar
innan jag får känna dina
armar om mig

Ett försiktigt hej, en kram
som jag längtat efter

Vill stanna kvar i din famn
där jag egentligen hör
hemma





Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-06 10:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP