Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trons väg

är tecknad ned genom

hela Bibeln, av människor

som trott Guds Ord och fått

bli till välsignelse, genom att

utbreda Guds rike på jorden:


ett bestående rike, som inte

bävar eller vacklar, vars grundare

och byggmästare är Gud själv och

i vars himmel "inget orent skall komma

in, ingen som gör vad styggeligt är och

lögn, utan endast de som är skrivna

i Lammet bok"


Och detta faktum hatar de som inte vill

komma till JESUS - Guds Lamm som bortar

världens synd - för att bli renade i Hans blod!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 206 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-06 10:42



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
En hjälteförteckning kan beskådas i Hebréerbrevets 11:e kapitel.
2010-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld