Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barnatro

som de alltför vuxna

inte känner:


om JESUS

syndaren vän


som är mer än gods,

familj och vänner



och vägen hem.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 166 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-06 11:29



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Många har enorma huvuden men förkrympta hjärtan.
Som om de råkat ut för en utbrytargrupp från Borneo som ägnar sig åt hjärtan istället för huvuden.
2010-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld