Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det har förvånat mig ibland

att de som säger sig

vara poeter


har så erbarmligt

torftigt språk:


skulle kunna ge många

exempel, från min sida för

kommentarer, men vill inte:


Ni får tro mig

ändå.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 131 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-06 11:39



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Och det man inte har i huvudet har man i sina genitalier.
2010-03-06

    Sven-Erik Sköld
Tror nog snarare, att hjärtat är fullt av ditten och datten: "Det hjärtat är fullt av, det talar munnen" Tack för Din kommentar! S-E
2010-03-06

  Larz Gustafsson VIP
Jag tror dig till fullo.
Språkbruket ligger väl i nivå med intelligensen.
2010-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld