Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är just därför att vi är svaga

vi Människor

och bor i en värld

som "är i den ondes våld"


och kallas "får" i Bibeln


som Gud ställt fram

EN herdefamn

till alla.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 167 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-06 13:10



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Men getterna kommer att visas bort.
2010-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld