Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När trycket ökar på kaviartuben

kommer

innehållet ut


och det är inte alltid ätbart:

som den solskensleende,

rosenkindad Kalle


utan tvärt om!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 148 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-06 13:52



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag struntar fullständigt i vad det är för veckodag och vilket väder det är.
2010-03-06

  Larz Gustafsson VIP
En diamant är en f d kolbit som utsatts för tryck.
2010-03-06

  Nina Ahlzén
Skönt med lördag, solen skiner och vi har ett helt liv att leva!
2010-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld