Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Upp. 1:9 "Jag Johannes, er broder, som med er har del i bedrövelsen och riket och ståndaktigheten i Jesus, jag befann mig på den ö, som heter Patmos, för Guds ords och Jesu vittnesbörds skull"


Min Mästare blev korsfäst

och i jämförelse

med det


har stormen kring

min ringa person


för Ordet

skull


varit som en mild

stilla västanfläkt.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 199 gånger
Publicerad 2010-03-06 20:08



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
Larz, sanningen är ju den, att alla borde vara intresserad av sin eviga själs frälsning!

Det har ju bara med förståndet att göra: "Gud ser efter, om det finns någon förståndig som söker honom" och "Dårarna säger i sina hjärtan: Det finns ingen Gud"

Mvh och tack!

S-E
2010-03-06

  Elwania
Vill inte ha någon debatt med er två. fick bara en impuls att fråga
Ärligt talat bryr jag mig inte om du jämnför dig med alla eller någon. ha ett bra liv
Adjö
2010-03-06

  Larz Gustafsson VIP
Märkligt att de som säger sig vilja ha SLUT på dessa debatter ändå hela tiden deltar i dem.
2010-03-06

    Sven-Erik Sköld
Elvania: "Jämför du dig med Jesus?".

Nej tvärt om, det är JESUS som jämför sig med oss, Sina lärjungar. Det vet alla, som något kan sin Bibel.

JESUS: "Den som hör er, hör mig", "som min Fader har sänt mig, så har jag sänt er" "det må vara lärjungen nog, om det går med honom som det gick med Mästaren" "som de har förföljt mig, skall de också förfölja er" plus en hel del annat av likande slag.

Tack f.ö. Larz för Ditt sakliga, självklara konstaterande! För en lärjunge självklart!

Mvh
2010-03-06

  Carola Zettergren
Detta måste väl ändå vara en av dödsynderna...
2010-03-06

    tramp
patetiskt
sluta, snälla.
2010-03-06

  Elwania
Jämnför DU dig med Jesus???
Ha ha ha
2010-03-06

  Larz Gustafsson VIP
Förföljelse för Jesu skull är ett av Bibelns löften.
Den tro som inte blir förföljd är värdelös.
Paulus skrev att han inte var här för att behaga människor. Man kan inte tjäna två herrar samtidigt.
Är man världens vän blir man Guds ovän och vice versa.
2010-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld