Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en dikt som ja skrev den 3 november, den kommer ifrån hjärtat... den e 100% (C) copyright!


allt o lite till

de e kallt ute, flickan vandrar i våta gympaskor.
hon tänker på livet, hur hemskt de e.
hon tänker mycket, mycket.
på allt, inget o lite till...
hur i helvete allt har blivit såhär?

hon går o går, tankarna snurrar

folk bryr sej, men ingen förstår...

hur ska detta gå?




Övriga genrer av firesoal
Läst 398 gånger
Publicerad 2005-11-03 14:14



Bookmark and Share


  firesoal
nå? va tycks? den allra första hät på Poeter.se!
2005-11-03
  > Nästa text
< Föregående

firesoal
firesoal