Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en text ja skrev när ja va ganska liten... betyder faktiskt mycket för mej! hur dålig, felstavad osv den än e! 100% (C)!


längtan

månljuset lyser över den snöklädda skogen

barnen sitter o tittar ut

\"kommer han snart?\"

dom tittar ut

men dom ser inget

deras blickar sänks snabbt

en tår kommer

men då plötsligt

som från ingenstans:

något kommer lufsande från skogen

barnen ler för dom vet vem de e

de kanckar på dörren, han e här!

barnen skrattar o ler

hälsar så fint

tomten ropar: Finns de några snälla barn här?

barnen ropar ja i kör...

dom får paket, värme o kärlek

men va får jag??






Övriga genrer av firesoal
Läst 416 gånger
Publicerad 2005-11-03 14:30



Bookmark and Share


  Natalie VIP
Jultomten kommer nog snart till dig också ska du se ^^
2005-11-03
  > Nästa text
< Föregående

firesoal
firesoal