Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Himlen, hur tar man sig dit? Genom tron på JESUS.


Himlen

är som att komma

springande


uppför älvbackarna

hemma


solbränd, ung

och starkt


för alltid!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 175 gånger
Publicerad 2010-03-07 05:56



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Underbart.
Ser fram emot det.
Då ska t o m jag orka springa!
2010-03-11

    ej medlem längre
Underbart att höra för oss medelålders dårar ;)
2010-03-07

  Nina Nightwish
Vackert:)
2010-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld