Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Älska inte världen, ej heller det som är i världen. Om någon älskar världen, är Faderns kärlek inte i honom. Ty allt som är i världen, köttets begärelse och ögonens begärelse.. och världen förgår med dess begärelser, men den som gör Guds vilja förblir.."


Den Människan vill tillhöra

med själ och hjärta:

den väljer hon

själv

av kärlek!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 163 gånger
Publicerad 2010-03-07 07:47



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det man ger mest uppmärksamhet och förväntar sig allt gott av är ens gud, som Luther påpekade.
2010-03-11

    Sven-Erik Sköld
JESUS till Sin lärjunge Petrus, när Petrus stod inför sitt stora uppdrag i Mästarens tjänst, i sin Mästares forspår: "Älskar du mig?"
2010-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld