Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ny väg

Jag fann en ny väg
och mindes det du sa
"När du vågar
ge dig ut i det okända
kommer fler möjligheter
än vad du kan ana"
Stärkt av detta
klev jag över
den osynliga gränsen
av trygghet
och sökte efter
något nytt
och pirrigt spännande
Öppna ögon,klart sinne




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 137 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-07 18:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
hur lätt du finner orden, tycker OM!
2010-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta