Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens leende glöd

Kärlekens leende glöd

finns i dig och allt

En idé om att den finns någon annanstans

lurar dig bort i tankars trans

När man djupt förstår

att var man än går

ropar kärleken med öppen famn

"Kom hem i min trygga hamn

bortom alla ord och namn"

slutar man att annat söka

Närvaron kommer då dramatiskt öka

Stillheten i bakgrunden

framträder i förgrunden

i en frihet som bara är

här




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-03-07 18:44



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Härligt beskriven kärlek!
2010-03-07

  walborg
Du kärlekens och frihetens apostel - så fint att läsa detta!
2010-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP