Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det enkla otänkbara

Varför inte bara vara

i det enkla otänkbara

strunta i alla tankar

som lockar och bankar

Tillåta sig släppa personen man tror sig vara

inget att förstå

eller uppnå

Bara låta stillhetens sång

sjunga i ett öppet älskande hjärta

befriat från stressens smärta




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-03-08 09:39



Bookmark and Share


  Miss Mod
Svårt
2010-03-21

  Trädflickan
Det låter så enkelt och skönt men ack så svårt att bara vara. Tycker iallafall jag.
2010-03-08

  Emme VIP
Mmm tänk att hitta dit en dag.. Fint skrivet!
2010-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP