Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SVARTSYNT

längtan känner ingen gräns

saknaden jag känner bränns

aldrig finns det någon tid

individ till individ

tänker du nån gång ibland

att du tänt ett hjärtas brand

hos en ensam man i svart

han som aldrig kom nån vart?

 

LARZ GUSTAFSSON   8/3 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 544 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-03-08 11:38



Bookmark and Share


  kråkan VIP
mycket berörande..fint..
2010-03-08

  © anakreon VIP
Snyggt!
Calle
2010-03-08

  Larz Gustafsson VIP
Ja...Ett band.
Kraftwerk
Cabaret Voltaire
Throbbing Gristle
The Residents
Tubeway Army
Sisters of Mercy
John Foxx
Snakefinger
Monte Cazazza
2010-03-08

  Taggsvamp
En rytmisk beröring - önskar hon kunde lindra det sorgsna hjärtat!
Väldigt fint skrivet, flöt så bra
2010-03-08

  rebecca d
*speechless*
bokmärkt!
2010-03-08

  mare VIP
Bra...finns inte mycket individ till individ längre..
2010-03-08

  Måna N. Berger
Alla borde ge sig den tiden, och tid till eftertanke..
2010-03-08

  Carola Bouvin
Ja den här kändes..."aldrig finns det någon tid
individ till individ"... Tänkvärda ord!
2010-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP