Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fångad i rädslor och i det invanda

Att våga språnget
ut i det okända
lämna det trygga
de gamla föreställningarna
våga prova
testa nya idéer
kanske håller de
kanske inte
låta något nytt födas
mellan det gamla invanda
och det nya oprövade

Nu är det dags igen
så jag river hindren
och kastar mig ut




Fri vers av Eva Helene VIP
Läst 400 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-03-08 17:51



Bookmark and Share


  Anya VIP
Härligt att du kastar dig ut! Bra fångat!
2011-10-30

  aol
stark fin livsfilosofi, man måste våga, bravo
2010-04-11

  Kim VIP
Ja kasta sig ut det är härligt efter en lång instängdhet!
Har en känsla av att när man öppnar upp förbehållslöst el med positiv energi, så öppnar man också upp för sånt MAN VILL SKA HÄNDA!
2010-03-09

  Monika A Mirsch VIP
du slår huvudet på spiken i din goda dikt:
"lämna det trygga
de gamla föreställningarna"

... det man tror sig veta utan att ha en aning om och så ligger de där framför näsan i hundra år.... sanningen om människan.........
2010-03-09

    ej medlem längre
jag är där också, spännande
Bra beskrivet :-)
2010-03-08

  Bibbi VIP
"Den som inget vågar kan heller inget vinna" brukade min pappa säga.
2010-03-08

  anits VIP
Fina tankar och bra skrivit, det är aldrig fel, att
verkligen våga något nytt, förra våren flyttade
jag till en ny lägenhet i ett hus där allt var okänt
jag har inte ångrat mig en endaste minut
2010-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP