Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stillhetens rymd

Känn efter hur det är att vara

rymden och stillheten bakom alla tankar

och även rymden vari allting sker

Vad är det som i frihet ser?

Ditt vardagsmedvetande

är närmare än din egen andning

Det är efter den alla sökare stretar

och förgäves letar

De använder det de söker för att titta

därför blir det mycket svårt att någonsin hitta




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-08 19:35



Bookmark and Share


  walborg
språnget in i det okända för att finna ngt nytt - klokt!
2010-03-17

  Emme VIP
*gillar*
2010-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP