Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den tunga lasten

Jag lovar att lova ej mer
din doft och ditt leende, bort tog sin väg.
Va gör vi nu, min kära tro
Du lovar att lova ej mer.




Fri vers av Eldjärn
Läst 121 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-08 22:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eldjärn