Im gonna boogiearize you baby!

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Im gonna boogiearize you baby!




Captain Beefheart!


en nära-livet-muskalisk-upplevelse

www.youtube.com/watch?v=WLdRh7qdi_g&feature=related




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 244 gånger
Publicerad 2010-03-09 01:30



Bookmark and Share


  mayhem and order
Wadlings favvo, min favvo. Stört galet helt enkelt.
2010-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP