Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du vill ju ändå inte ha mig...

kväv min vilja
långsamt
tryck ner mig igen
tryck mig ner till botten

Du bryr dig ju ändå inte

Ta mitt hjärta
Dräp min själ
släck min låga
jag en gång hade

Du vill ju ändå inte ha mig




Fri vers av T.R.
Läst 395 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-09 04:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert hemsk.
2010-06-21
  > Nästa text
< Föregående

T.R.