Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Orden kom till i skuggan på en bänk vid havet.....


SEMESTERFRID

Tänk att få -
lyssna till koltrastens
underbara drillande toner
i utlandet i tidig gryning eller
den underbara skymningen

Tänk att få -
njuta av vågornas
mäktiga brus

Tänk att få -
dricka en kopp te
på hotellets balkong samtidigt
som man på vackra växter kan se

Tänk att få -
känna palmernas underbara
svalka

Tänk att få -
se solen som går ned jag bara
säger jag är så tacksam att få
njuta av denna tid
som kallas semesterfrid

100309




Fri vers av sajo
Läst 131 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-09 19:10



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det skulle jag behöva.
2010-03-09

  Trädflickan
Så härligt det låter. Blundar och känner semesterfrid i fantasin.
2010-03-09

  Christine Sabel
Underbart att du uppfattar världen så
2010-03-09
  > Nästa text
< Föregående

sajo