Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efterlyses: Mening, mål och hopp



Efterlyses:

Mening

Mål

Hopp


Sökes:

Motivation

Inspiration

Övertygelse

Framtidstro







Fri vers av Siden och stål
Läst 292 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-09 19:30



Bookmark and Share


  MikotoMinagi
Finnes: I din egna styrka.
2010-03-09

  Mats Henricson
"Den som söker han/hon finner, bara viljan finns....."
2010-03-09

  Larz Gustafsson VIP
Finnes: Guds Ord.
2010-03-09

  Trädflickan
Kan bara säga att jag kan skriva under på den efterlysningen.
2010-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Siden och stål