Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag och mig


-tager du mig som din äkta maka

-nej.. aldrig




Fri vers av regndroppar
Läst 254 gånger
Publicerad 2010-03-10 14:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

regndroppar