Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Idag utanför vårat hyreshus, orden bara kom och tyvärr hade jag inte kameran med så de vackra sidensvansarna fick förevigas men kanske imorgon Trots att jag allergisk mot starka dofter är så är syren och hägg så underbara att se


En stund på bänken

En stund på bänken -
jag lyssnar och hör
hur dagsmejans droppar
mot marken verkligen hoppar

En stund på bänken -
jag ser hur snövitt täcke
sjunker undan mer och mer
utav solen som mot oss ler

En stund på bänken -
plötsligt märker jag hur något
rör sig i trädet det blir som en
stor skugga jag flyttar upp blicken
och där sitter en flock med
sidensvansar
de verkar vara så glada och i vårsolens
sken de ser ut som om de dansar

En stund på bänken -
jag hör hästarnas glada gnägg
en längtan inom mig till tiden med
syren och hägg

100310




Fri vers av sajo
Läst 139 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-10 17:58



Bookmark and Share


  Christine Sabel
Ja hit har storken kommit.....
2010-03-10
  > Nästa text
< Föregående

sajo