Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bibeln: "Allt kött är gräs" "Livets furste dödade (korsfäste) ni" JESUS: "Jag är uppståndelsen och livet den som tror på mig skall leva om han än dör"


JESUS, Livets furste!

Mot alltings förgänglighet

kämpar Människan

förgäves


sin egen också!


Bättre då att överlämna

det förgängliga grässtrå som

hon är, i Livets furstes hand: Han

som vann seger över döden och dess rike


och andas in det eviga livet i henne, så att hon blir

levande i evighet!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-11 02:16



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ser man på! Herr Sköld. Angenämt!
"Fåfängligheters fåfänglighet och ett jagande efter vind", utbrast Salomo.
2010-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld