Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

antecking längs traden: strax norr om halmstad




fartygshjärta, klappa - tjeck i omsvep

 

 

 

 

relingens tidiga skär

mjölken skiktad - longituder genom bröstkorgen

 

ögongrus och snittfarter

vita linjer - mistlurar, kulisstråk av land

i sikte, salta konvojer

 

element, viltstråk, väderlekar

från dag till annan

 

ångesten ankrar i en allés vrakgods




Fri vers av wayward - taiga
Läst 322 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2010-03-11 08:16



Bookmark and Share


  Diffusiaria
jag älskar språket
2010-03-11

  Carola Zettergren
Helt underbart...mycket snyggt det här med!
2010-03-11

  Elin R
jag tänker att detta känns ocensurerat, inte för att det tydligt och blottat, utan för formuleringsfriheten, ut med orden bara. det är musik.
2010-03-11

  Fredrik P. VIP
fin och luftig dikt som
mildvind över kattegat
tack
2010-03-11

  Per Teofilusson
exotiskt för en bofast, detta är ord av en sailor, en nomad. Som bläddrade jag i en fuktigt gulnad encykopledi från 1932. Harry Martinssons ande blåser på denna.
2010-03-11

  Per Rydberg
Ett språk-kalejdoskop, där inga gränser hindrar dig att uttrycka dig, tycks det. Jag njuter i fulla drag!
2010-03-11
  > Nästa text
< Föregående

wayward - taiga
wayward - taiga