Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack Larz för ett bra uppslag!


Guds evangelium är en krigsförklaring

skrev Larz som en kommentar

på min "JESUS rebellen"


och den sanningen är värd

att spinna vidare på:


JESUS förklarar krig och strider

mot synden, som ljuset


alltid och överallt


förklarar krig och strider

mot mörkret!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 154 gånger
Publicerad 2010-03-11 09:58



Bookmark and Share


    tramp
Jaha det är därför som vi går mot ljusare tider
2010-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld