Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JESUS är inte humanist

Han är Guds offerlamm

som borttar världens

synd, med Sin död

på korset.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 308 gånger
Publicerad 2010-03-11 12:35



Bookmark and Share


  Sideshow Bob
Om du hade blivit korsfäst hade det varit korsFEST.

Jag vet att ni Nazister inte har så mycket humor, men ansträng dig lite här nu.
2010-03-12

  Sideshow Bob
Följ hans exempel.
2010-03-12

  Anders Nordlander VIP
jag ser ingen motsättning mellan att vara humanist och att tro på Gud
2010-03-12

  Larz Gustafsson VIP
Ja! Underbart! Flumanismen och dumanismen hör hemma på historiens avskrädeshög.
2010-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld