Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dröm om sömn

Drömmande om en gravhög
genomborrad av en björks förtvinade rötter
lik en öde ö förpassad till en isig leråker

Spindeläggen kläcks
de små liven ser dagens ljus
famlande i blindo, klösandes längs tungroten

Med blodröda ögon fyllda av tomhet
lämnar jag min älsklings ljumma säng
för ännu en natt utan sömn




Fri vers av människomannen
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-11 20:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

människomannen