Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dialåg




- Värst vad mormor såg dassig ut igår.

- & Ericson rasar...!

- Vad dåligt det går för Djurgårn!!

- Vad sa du om mamma?

- Ericson?...

- Har du hört Guns & Roses nya?

- Mammas leverpastej är möglig.

- Ser inte hemtjänsten till nånting???

- Läser Osho nu, gud vilken vis man!

- Toapapperet är slut, kan du räcka mej...

- Får vi låna stugan i sommar?

- Om du tar med mamma.

- Bara då?

- Bara du som älskar henne?

- Vad sa du om Ericson?

- Tog du in ved? 

- Mamma dör snart

- 105.50 står Ericson i

- Har inte mamma såna aktier?

- Jag har fått eksem igen

- Är du klar på toan snart??

- Jävla djurgårn!




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 710 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-11 22:28



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
gömd bakom verkligheten..starkt skrivet
2010-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP