Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JESUS: "Den som vill bevara sitt liv, han skall mista det och den som mister sitt liv för min skull, han skall finna det"


Jesu frid väntar på Dig

att få uppfylla Dig:

som daglig

ström


och vattenförsörjning

i Ditt hus, Din

själs hus


kostnadsfritt:

frånsett

Ditt liv.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 132 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-12 06:01



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
En ström går fram, vars flöden ger glädje åt Guds stad.
2010-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld