Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag får INTE känna som jag gör...

Jag vet att jag
inte borde tänka
så här, men gör
det ändå

Jag vet att jag
inte får känna,
men kan inte låta
bli

Jag vet att det
där hoppet inte
får finnas men
jag känner det
ändå

Jag vet att mina
känslor är äkta,
de kommer aldrig
blekna

Jag vet att du
tänker och
känner precis
likadant

Jag vet hur det
kan sluta, att
såren blir ännu
större än de blev


Jag vet...

Och det skrämmer
mig...






Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-03-12 10:32



Bookmark and Share


  issac.a.m
gripande...


helt underbart..
2010-03-12

    Niklas H
underbar text E. gillar avslutningen mycket
2010-03-12

    ej medlem längre
Nog är det tråkigt att behöva vara försiktig med känslorna ...

Fin text som påminner mig om nåt ... mig själv kanske :)
2010-03-12

  firefire
får du visst det,det blir nog bra vännen..kram
2010-03-12

  kråkan VIP
man får känna som man vill..ansvaret ligger väl i vad man gör åt det:) Kram till dig..
2010-03-12

  aol
vilka djupa bestående känslor, grep tag i mej, men man glömmer aldrig den största kärleken,
2010-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP