Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bibeln: "Vi var alla på väg att gå förlorade, genom våra synder och överträdelser"


Det finns människor

som är på väg

att gå under, drunkna,

på evighetens bottenlösa hav


men som inte gillar räddningsbåten

som kommer ut till dem, med erbjudande

om kostnadsfri räddning, utan vinkar avvärjande

med handen och en del t.o.m. hötter med

knuten näve mot båten och Honom

som kommer till dem: JESUS

men också de finns som

tar emot Honom.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 195 gånger
Publicerad 2010-03-12 09:48



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
De är förmörkade till sina sinnen av Satans lögnpropaganda.
2010-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld