Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brinnande kärlek

Drick det manifesterades skönhet

med ett tomt och öppet sinne

 Låt det fyllas av brinnande kärlek

så som solen målar den öppna tomma himlen

i flammande eld som dansar i vackra lysande färger

innan mörkrets mjuka täcke lägger sig

för att låta oss gro

i djupan ro




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-12 18:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP