Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


det du kallar Tomhet


Tystnad

är mer än bara
frånvaro av ljud


Stillhet

är mer än bara
avsaknad av kaos


Ensamhet

är mer än bara
brist på sällskap


och

jag

trivs där.




Fri vers av Anafenza
Läst 381 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-03-12 19:51



Bookmark and Share


  mare VIP
Applåderar...sparar..
2010-11-10

  Julio VIP
Så länge man trivs med något, ska man fortsätta med det.
2010-11-09

  worrisome
Bra skrivet, jag önskar att jag också kunde trivas där :)
2010-05-05

  Vildkärlek
ja tänkvärt
2010-03-12
  > Nästa text
< Föregående

Anafenza
Anafenza