Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sånt som är vackert...



...Och du säger
att Jag är vacker.

jag himlar med ögonen,
Du
har himlar i dina...

Och när jag har vintergatans centrum
i zenit
och Andromeda
i döda vinkeln
ser jag den vackraste delen av vinterhimlen.
och jag tänker
att det är så
Din själ ser ut.




Fri vers av Anafenza
Läst 490 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-11-09 20:55



Bookmark and Share


  mare VIP
Mycket fin
2010-11-10

  alldamageinside
Vackra rader!
2010-11-10

    Ladyblack
fint!
2010-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Anafenza
Anafenza