Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Piskad häst

Piskad av egna och andras högt ställda krav

springer människan som en häst på trav

Skygglappar hjälper till att hålla synen trång

Den som springer duktigt kan få extra socker någon gång

eller mera hö

så att man inte blir för slö

Tänk att fritt på nuets sköna ängar beta

och sluta att ständigt efter framtidens lycka streta

 

 




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-13 13:29



Bookmark and Share


  walborg
Kloking Du - och generös och konsekvent i budskapet som jag uppskattar så mycket!
2010-03-13

  Arro
härlig läsning,
tack
2010-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP