Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kär"lek"

Låt oss leka en lek

Se om det är möjligt att "släppa"

personen som gått runt med dig i alla dessa år

den som försöker förstå, dömer och beräknar

Försök få en känsla av att vara fri och gränslös

av att vara ingen"ting"

bara medvetenhet

Var den stilla tystnad vari allt utspelar sig

Känn gärna att allt som förnims är kärlek

som uttrycks i olika former och färger

Detta är väl endast en lek

eller?




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-14 13:32



Bookmark and Share


  Nils Teodor VIP
Svar till Walborg
Ta bort "o"
så blir det rätt
2010-03-14

  poetryGirl
bra---
2010-03-14

  walborg
Fritt flytande ouppmärksamhet?!
2010-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP