Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ros av eld

En ros av eld brinner i sorgens skog

Tårars vatten kan ej släcka denna blommas flamma

för i mörkret ser man ljuset som allra klarast

Vägen hem kan vara snårig

men öppna ditt hjärta

tillåt all smärta

och känn

en äkta vän

som ser dig lida

och aldrig lämnar din sida

 




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-03-14 20:03



Bookmark and Share


  Miss Mod
Förtröstan ord som behövs
2010-03-21

    ej medlem längre
Så vackert!
2010-03-20

  walborg
Vackert vackert om vännen som finns där intill en. Klokt också.
2010-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP