Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag läste tidningen i helgen och det var en bild på krokusar min egna känsla dök upp idag


15/3-10

MINUS nattetid

PLUS under dagtid

Vårtecken känslor




Bunden vers (Haiku) av sajo
Läst 115 gånger
Publicerad 2010-03-15 06:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo