Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jes. 53"Men det var våra sjukdomar han bar.. han blev sargad för våra överträdelsers skull och slagen för våra missgärningars skull, straffet var lagt på honom, för att vi skulle få frid och genom hans sår blir vi helade"


Källan på jorden

Det finns en frälsningens

och läkedomens källa

på jorden: den

heter JESUS

KRISTUS


Den doftar Guds kärlek

härlighet och Nåd


så drick ur den

Du som vill:

fritt och

för intet


skopan

heter

TRO,

Barnatro.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 158 gånger
Publicerad 2010-03-15 08:52



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Endast där finns inre tillfredsställelse.
2010-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld