Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Där ljuset är, råder inte mörkret.


Vi behöver inte bjuda in Ondskan

i våra hjärtans

hus, i våra

hjärtans

djup


det är bara

se till att JESUS

inte kommer in där,


att våra hjärtan är reglade

för Honom: för Livets och Ljusets

Furste och Kung, som också kallas:


Konungarnas Konung och Herrarnas Herre!





Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 199 gånger
Publicerad 2010-03-15 10:01



Bookmark and Share


  Anna*
Sant men inte så enkelt när det finns ovillighet runt omkring.
2010-03-15

  Larz Gustafsson VIP
"Ondskan" är en bok av Guillou. Nu försvarar han den.
2010-03-15

  Anders Nordlander VIP
Ondskan finns i oss alla, det gäller att gå emot det så gott det går
2010-03-15

  Kim VIP
Tyvärr måste ja säga att ondskan idag finns i världen i all produktion snabbt och mycket, vi t o m växthusodlar mat som ruttnar direkt! Ändrar vi på allt detta i hela världen så skulle jag känna mycket mer ljus!
2010-03-15

  Larz Gustafsson VIP
Den som utestänger ljuset är dömd att vandra i mörkret.
Det är lika dåraktigt som om en skeppare skulle ignorera en fyr.
2010-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld