Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det Är Svårt Att Erkänna Det, Men Jag Är Poet

Här
Ska ordet "här" verkligen stå där?
Det vore kanske bättre om det stod här.
Och den här meningen jag skriver nu,
borde kanske inte sluta med "nu"
för då är det "nu" i slutet på bägge två ju.
Jag får fundera på
om jag verkligen vill skriva så,
det blir så meta-ironiskt då.
Oftast brukar jag nämligen skita i rim och format.
Men risken finns att folk tror att jag är lat,
så jag slänger in ett par rim och slipper allt tjat.
För efter hundratals dikter om leda och besvär
och om hur jag aldrig trodde jag kunde bli kär
kan jag fortfarande sitta i timmar och vara tvär,
om jag borde börja och avsluta dikten så
Här




Fri vers (Fri form) av Rocky Dennis
Läst 315 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-15 14:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rocky Dennis
Rocky Dennis