Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyrkan

Lyssna på orden,
tala i tungor,
trampa i cirklar,
vänta på svaren,
se bortom ljuset,
låt världen glömma,
lämna din dröm här,
nu kommer det hända.

Nu står jag här
nu står jag här och väntar.
Nu står jag här
nu står jag här och kämpar.

Vandra bland molnen,
tappa förståndet,
gör dina synder,
glöm inte bort dem,
famla i blindo,
hamra in spikar,
kom på en ursäkt,
innan det är för sent.

Nu står jag här
nu står jag här och väntar.
Nu står jag här
nu står jag här och längtar.

Religionen i grunden,
du får den på köpet,
ett bakslag för mycket,
det är sånt som händer,
och känslan i orden,
du har det på tungan,
stå mitt i gatan,
öppna din mun och




Fri vers av Rocky Dennis
Läst 344 gånger
Publicerad 2011-09-21 21:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rocky Dennis
Rocky Dennis