Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till krokusen i rabatten


Någon kanske tycker du är ful

Någon kanske tycker du är ful
men det tycker faktiskt inte jag
för du lyser där så trotsigt glad och gul
min lilla förstfödda - jag fick dig just idag




Fri vers av Eva Helene VIP
Läst 453 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-03-15 15:43



Bookmark and Share


  Anya VIP
Hittade denna lilla goding ....men jag får söka nu...har läst det mesta. Jaa visst är tussilagon fin. :)
2014-10-27

  kråkan VIP
fin:)
2010-03-18

  Amorina
Jag känner; så söt! Så liten och så söt, den är, den lilla krokusen. Och bilden passar så fint ihop med din dikt om din "förstfödda" krokus. Härligt att läsa! Jag blir glad av det.
2010-03-15

  anits VIP
Så underbart, ett verkligt fint bevis
att det kommer en vår även detta år
2010-03-15

  Bibbi VIP
Helt underbar.
2010-03-15

  Larz Gustafsson VIP
Alla tycker att jag är det.
2010-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP