Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förföljelse för sanningens skull.

Kristenheten i vårt land

med sina ledare

i täten


står vanligtvis för

Sanningens

Ord:


GUDS ORD


fram till den punkt

där de riskerar

förföljelse


för sanningens

Ords skull.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 153 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-15 18:15



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Här blir man förföljd så snart man har en åsikt som inte är PK.
2010-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld