Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tavlan Bakom Dig, Inte Dig

Mitt huvud är allt papper jag behöver,
men jag kommer inte ihåg orden.
Jag kan beskriva meningarna, hur långa de var
och vem som sa dem.
Vad de betydde.
Men orden de bestod av är inte där längre,
de var lådor med mening
och när paketen öppnas så kastas lådan ut.
Kanske är det därför
jag dokumenterar allting nu,
för att kunna hålla kvar i ögonblick som kommer efter,
när jag tappat de som hade betytt mest.




Fri vers (Fri form) av Rocky Dennis
Läst 275 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-15 18:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rocky Dennis
Rocky Dennis