Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack!


En liten tackdikt =)

Sitter här, ensam

Men med ett leende
på mina läppar

Några rader som är
skrivna med tanke
på mig

Av någon som vet
att jag ofta är just
ensam

Som vet att jag har
många tankar och
inte alltid kan sova
när jag borde

Tack vännen, med
dina rader jag inte
lika ensam känner
mig..




Fri vers (Fri form) av Emme VIP
Läst 1156 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-03-15 20:45



Bookmark and Share


    Niklas H
:)
2010-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Emme
Emme VIP