Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äter vid spisen

 

äter vid spisen;

bordet bär fortfarande

dina sista ord

 




Bunden vers (Haiku) av Paulina LH VIP
Läst 367 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2010-03-15 20:46



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Så bra, så bra...
2010-03-27

  Jaramald VIP
Mästerlig!
2010-03-18

  ajajmannen
aj, det gjorde en smula ont.
hoppas det är fina sista ord.
2010-03-17

  tom boreland
bra,men
sorglig
2010-03-15

    ej medlem längre
Kort text som berättar en hel historia ...
2010-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Paulina LH
Paulina LH VIP