Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vän eller ej..

Mina öron hör dig
mina ögon ser dig
min dörr är öppen liksom mitt kylskåp,
sängplats finns det alltid,
även när jag inte är hemma,
du lyssnar och ser mig
du finns..
Men om du gör mig illa,
oärligt, oresonligt..
då stängs dörren
inifrån!




Fri vers (Prosapoesi) av Shifra
Läst 185 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-15 22:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra